CHARCOAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 157 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Charcoal. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 23:37 Geweldig. Als ik recentie kom schrijven weet je al genoeg.
20 nov 2022 om 19:11 best chicken in Delft
19 okt 2022 om 19:56 De kip was weer heerlijk, lekker mals, vers en heerlijke mixsaus. Mag wel iets minder zwart de volgende keer.
14 okt 2022 om 8:58 Erg lekker. Ook leuk dat er meer bijgerechten zijn gekomen. Tip: let goed op met verpakken in verschillende tasjes/ want bij thuisbezorgd gaat veel fout als een bestelling niet in 1 tasje of aan aan elkaar zit. Wij misten de friet en Piri Piri saus.
29 jul 2022 om 18:55 Very fancy food. Tasted incredible & staff was really nice when picking it up. Will definitely order again.
16 jul 2022 om 13:46 Amazing food. gave us extra sauce as a gift. My favourite place in Delft !
2 jun 2022 om 0:22 As usual, the chicken was amazing and the people who are working in the restaurant are friendly. Highly recommended!
25 mei 2022 om 21:55 Een uur wachten op droge kip, slappe friet en warme salade….
12 mei 2022 om 21:48 Mijn fanta is niet bij gedaan Besorging 1,5 uur Eten niet zoals het was
12 mei 2022 om 10:24 De kip met mixsaus was weer echt goed. De friet was slecht. Slap en lauw.
23 apr 2022 om 23:02 I really like the chicken in this restaurant. Also the people who are working there are so friendly
26 mrt 2022 om 18:39 the worst chicken i have ever eaten