CHARCOAL

CHARCOAL Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 145 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Charcoal. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 21:55 Een uur wachten op droge kip, slappe friet en warme salade….
12 mei 2022 om 21:48 Mijn fanta is niet bij gedaan Besorging 1,5 uur Eten niet zoals het was
12 mei 2022 om 10:24 De kip met mixsaus was weer echt goed. De friet was slecht. Slap en lauw.
23 apr 2022 om 23:02 I really like the chicken in this restaurant. Also the people who are working there are so friendly
26 mrt 2022 om 18:39 the worst chicken i have ever eaten
19 mrt 2022 om 20:21 Misschien hoort het wel zo te zijn, maar ik vond de kip persoonlijk heel erg droog. Niet echt smakelijk. Niet de kip die ik graag eet.
12 mrt 2022 om 22:55 De kip van de bbq is natuurlijk altijd super. Vond het wel jammer dat het borani bread zo taai als een schoenzool was. Had ik niet van Charcoal verwacht.
5 mrt 2022 om 20:36 Food was good, but 2 corns of the order were not delivered… Also not as an after delivery… disappointing
27 feb 2022 om 19:35 Kip was heerlijk, patat heel slecht en slap
19 feb 2022 om 22:02 My food never arrived!!!
19 feb 2022 om 19:31 De black tiger garnalen waren middelmatig, groot minpunt, ze waren niet ontdarmt. Dat was qua prijs wel te verwachten.
14 feb 2022 om 19:11 Lovely food as always, friendly and rather quick delivery!