CHARCOAL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 196 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Charcoal. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 23:09 1 hour and 20+ minutes for a cold salmon and some french fries. Incredible the time it took! No wonder why all other options are pizza places. The only positive is that the salmon was of quality, but then even a greather shame that it was cold.
29 mrt 2024 om 7:54 Lekker gekruid en vers.
27 mrt 2024 om 20:53 Als je honger hebt niet bestellen! Portie is echt heel weinig, halve kip nasi besteld 25 euro! Binnen 3 minuten was het op. Halve kip is halve kip snap ik, maar een baby bakje nasi erbij voor 7 euro… snaak kip prima smaak nasi flauw.
23 mrt 2024 om 20:06 Kip was perfect, heerlijk mals!
19 mrt 2024 om 14:01 Zonder twijfel de beste gegrilde kip die in Delft te vinden is. Charcoal is door de jaren heen steeds beter geworden. Alleen een keer vlak na opening gegeten? Probeer het dan zeker nog eens. Kip, bereiding, sauzen - was al goed, nu nog beter.
16 feb 2024 om 13:22 Was heerlijk!!!
4 feb 2024 om 20:22 De zalmmoot was boterzacht met een heerlijk krokant huidje. De kip was goed als altijd. De bijgerechtjes, thaise nasi, groenten, salade en pasta aglio olio, om je vingers bij af te likken. Op een zondag avond in 40 min bezorgd. Blijft favoriet!
2 feb 2024 om 21:27 Quite bad experience. we got our food lost and delivered very late. As I understood from the restaurant the 1st person that needed to show up to pick up their food, didn't go, so we had to wait 40 minutes extra just to receive half chicken.
27 dec 2023 om 20:59 Lekker
15 dec 2023 om 21:57 Great fish dish, excellent delivery
15 dec 2023 om 9:40 No issues with the delivery. The chicken however was burned and did not have a pleasant taste. The rice was okay. Really a waste of €25 for a full chicken which was also actually a tiny chicken
5 nov 2023 om 21:35 Heerlijk eten, goed warm en bezorgd op gewenste tijdstip. De thaise nasi is echt een aanrader! Jammer dat de borani niet tussen de bijgerechtjes stond! Hopelijk volgende keer weer.